Anca Serea a arătat senzațional la botezul celui de-al șaselea copil

Anca Serea a născut pe 14 august cel de-al șaselea copil. Vedeta din România și soțul ei, artistul Adi Sînă și-au creștinat recent cel mai nou membru al familiei, o fetiță pe nume Leah Maria.

separator
Anca Serea, mamă a 6 copii, a arătat spectaculos la botezul fetiței sale. Aceasta a purtat o rochie burgundy, elegantă, lungă.  

 Fosta prezentatoare TV admite că face tot posibilul să îşi implice soțul în creşterea celor mici.

,,Încerc cât mai des posibil să discut cu Adi toate problemele pe care le întâmpin în creşterea celor mici. Începând de la chestiuni care ţin de mâncarea şi îmbrăcarea lor şi până la chestiuni complexe, precum şcoala sau gradiniţa pe care o vor urma, mă consult cu el de fiecare dată. În primul rand pentru că aşa consider normal, să îi cer părerea în calitate de partener şi tata al copiilor şi apoi pentru că aşa simte că este implicat şi va fi mai dornic să participe în viitor în diverse activităţi care ţin de cei mici. Atunci când mama ajunge să ia toate deciziile în familie, se întâmplă inevitabil să poarte singura responsabilitatea pentru tot şi, ulterior, să reproşeze tatălui că se implică’’, spune Anca.

Sursa (foto: click.ro, avantaje.ro, okmagazine.ro)

S-a aflat câți bani ia Olga Buzova pentru un concert
Articolul anterior
Fetițele de la Școala Sportivă nr. 1 din Bălți ocupă locuri de frunte la concursurile internaționale de gimnastică aerobică
Articolul următor