Andra a povestit cum a fost cerută în căsătorie

Andra a făcut o mărturie sinceră despre soțul ei, Cătălin Măruță, în emisiunea „Românii au talent”. Interpreta a dezvăluit un lucru neașteptat despre prezentatorul de la Pro TV. 

Andra precizat care este lucrul cu care Cătălin Măruță a impresionat-o la primele întâlniri, nu doar numele acestuia plăcându-i.

Ea a dezvăluit că soțul ei este un romantic incurabil, dovadă cererea în căsătorie care a avut loc într-o vacanță. Andra a fost cerută de soție pe gondolă, în Veneția, momentul fiind unul emoționant pentru ambii parteneri.

„Are și nume frumos: Cătălin…”, a spus Andra în ultima ediție a emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV. Ea a dezvăluit cu această ocazie și cum a fost cerută în căsătorie, subliniind faptul că gestul soțul ei a fost unul emoționant. Cătălin Măruță a completat atmosfera și cu șampanie, totul ca momentul să fie de neuitat pentru ei.

„Acolo am primit inelul de logodnă la Veneția. Da, pe gondolă. Nu, a fost romantic. A luat două pahare de șampanie, a luat o șampanie, gondolierul ne cânta. Nu mai știu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoționată.

Când mi-am dat seama ce se întâmplă mai emoționată am fost. Voiai să sară în apă, lasă așa, mai bine că n-a cântat (Cătălin Măruță). Ne stricam viitorul. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor”, a completat Andra, conform wowbiz.ro.

Cum arată în costum de baie, la 42 de ani și după trei nașteri
Articolul anterior
Bilanțul cazurilor de Covid-19 din 24 aprilie
Articolul următor
Alte articole interesante