Andra Adam are un nou iubit. Omul de afaceri a divorțat recent

Cine este noul iubit al Andei Adam. Omul de afaceri a divorțat recent.

Cine este noul iubit al Andei Adam. În această vară, Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere, însă nu cu divorțul, care era oarecum așteptat, ci cu faptul că s-a afișat alături de noul iubit în ipostaze tandre, în timp ce ea este încă măritată. Iată cine este bărbatul care i-a răpit inima artistei…

Cei care s-au întrebat cine este noul iubit al Andei Adam nu au avut prea mult de așteptat, deoarece artista și-a făcut publică povestea de dragoste pe contul de socializare, scrie viva.ro. După ce fostul ei soț a confirmat separarea lor, artista a decis că este momentul ca noul capitol din viața ei să înceapă, așadar s-a afișat cu noul iubit, chiar dacă încă nu este divorțată cu acte.

La finele lunii trecute, Anda Adam a decis să nu-și mai ascundă noua relație, așadar atât pe contul ei de socializare, cât și pe cel al iubitului ei au apărut fotografii cu ei doi în ipostaze tandre. De altfel, artista nu s-a sfiit nici să-și declare public iubirea. Drept urmare, nu puțini au fost cei care s-au întrebat cine este noul iubit al Andei Adam, tânărul șarmant și musculos care apare alături de ea în fotografii hot pe Instagram.

Bărbatul care i-a furat inima Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci și este din Arad. Acesta a locuit o vreme în Elveția și în Franța iar în România are nenumărate afaceri. Yosif a mai fost și el căsătorit, iar din prima căsnicie are o fiică, la fel ca Anda, în vârstă de 5 ani, pe nume Nicole. În 2018, omul de afaceri s-a căsătorit în Cipru, la Limassol, într-o locație de vis. Din păcate, mariajul dintre el și Ioana, o blondă superbă, nu a mers, cei doi divorțând recent. Foștii soți au rămas însă în relații amiabile, de dragul fiicei lor.

În această vară, Yosif sau Joseph, cum îi spun prietenii, a întâlnit-o pe Anda Adam, iar de atunci sunt de nedespățit.

Și-a oficializat relația cu noul iubit

Cine e noul iubit al Andei Adam. Yosif și Anda nu-și mai ascund povestea de dragoste după ce soțul ei, Sorin Nicolescu, a confirmat separarea lor. După ce prima imagine cu cei doi îndrăgostiți a făcut valuri în presă, Anda Adam nu se mai sfiește să arate cât de mult se iubește cu cel care i-a furat inima de curând. Chiar și afaceristul a publicat o serie de fotografii cu el și celebra artistă, în timp ce se aflau împreună la mare în vacanță. Anda Adam și noul său iubit au apărut în diverse ipostaze pe Instagram: îmbrățișați, în timp ce se sărută sau în alte momente private.

În dreptul uneia dintre fotografii, Anda i-a declarat în scris iubirea noului bărbat din viața ei:

„Mă simt binecuvântată! Te iubesc!’, i-a spus artista. Iar răspunsul lui nu a întârziat să apară.

„Te iubesc cu adevărat, femeie minunată și unică! Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce ești. Îți iubesc formele și toate imperfecțiunile perfecte! (nr. versurile piesei All my Love a lui John Legend’, este comentariul lăsat de bărbat.

Luare de ostatici într-un apartament din Capitală. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor
Articolul anterior
Revoluție în medicină! BioNTech este la un pas de a învinge cancerul
Articolul următor