Andra, mesaj emoţionat de ziua fiicei ei

Andra Măruță, mesaj emoționant de ziua fiicei ei. Fanii au reacționat imediat.

Andra și Cătălin Măruță o sărbătoresc astăzi pe fiica lor, Eva Maria Ioana. Micuța prințesă care poartă numele Fecioarei Maria, este și astăzi în centrul atenției când este ziua ei onomastică. Părinții ei celebri au postat fiecare pe conturile lor de Instagram, câte un mesaj cu urări de La mulți ani pentru mezina familiei, scrie www.fresh.ro.

La mulți ani, Eva Maria Ioana Măruță!

Este dublă sărbătoare în familia Măruță. De Nașterea Domnului, cunoscută și sub numele de Sfânta Maria Mică, Andra și Cătălin Măruță o sărbătoresc pe fiica lor Eva Maria Ioana care poartă un nume sfânt.

În cinstea ei, atât Andra cât și soțul ei, omul de televiziune Cătălin Măruță, au felicitat-o pe mezina familiei și prin intermediul unor postări pe rețelele de socializare.

„De ziua ei de nume, încerc să îi mai spun o dată fetiței mele ce simt pentru ea, deși e atât de greu pentru o mamă să-și pună în cuvinte iubirea imensă! La mulți ani, Eva Maria Ioana, și îți mulțumesc că ai venit în viețile noastre și ai completat familia așa cum visam dintotdeauna!,” au fost cuvintele scrise de Andra pentru fetița ei.

17 pacienți au murit într-un spital în urma unui cutremur din Mexic
Articolul anterior
Statul român are grijă de cetăţenii săi şi vine cu o lege pentru a-i ajuta
Articolul următor