Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la doar câteva luni după ce au devenit părinți. Artista a făcut public motivul: ”Vreau să aflați de la mine”

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit la doar câteva luni după ce au devenit părinți de fetiță. Acum, artista a șocat pe toată lumea cu mesajul transmis pe contul de socializare. Ea a confirmat despărțirea, fără a da prea multe detalii despre motive, scrie libertatea.ro.

Artista a menționat că cei doi vor rămâne în relații bune de dragul creșterii copilului și a menționat că nu dorește alte discuții legate de acest subiect. „Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory, în urmă cu doar câteva minute.

În data de 14 august a anului trecut, Andreea Antonescu anunța cu mare entuziasm cea de-a doua sarcină a sa, dar și începutul unei povești de iubire cu Victor Vrînceanu.

Cântăreața a devenit mamă a doua oară în luna decembrie a anului trecut. Ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Botezul micuței va avea loc în primăvară, mai exact în luna mai.

„Da, ne pregătim ușor-ușor și de botez. Probabil că o să fie undeva prin luna mai”, a declarat recent Andreea Antonescu pentru Click!. Momentan, artista nu a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița sa, ci a precizat că a ales un nume care o reprezintă pe micuță.

NASA: Un asteroid nou detectat poate lovi pământul în 2046, de Ziua Îndrăgostiților
Articolul anterior
”Mereu am crezut că arăt diferit de restul familiei mele”. La 71 de ani, bărbatul a aflat cine sunt părinții lui, de fapt
Articolul următor