Andreea Balan a vorbit despre divorț

Andreea Bălan a trecut prin suferințe emoționale în ultimele luni, în contextul în care a decis să divorțeze de soțul ei, George Burcea, cei doi având împreună doi copii mici. Se pare că artista a trecut peste cea mai complicată perioadă și este pregătită pentru o nouă etapă în viața ei. Recent, ea a vorbit mai pe larg despre divorț, dar mai ales despre cum se simte ca femeie divorțată.

separator

„Suntem niște minunate divorțate (…). După cum vedeți, ne găsiți divorțate, cu copii.(…) Râdem, dar trăim în țara în care, dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap. Trebuie să mai stai să plângi! De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferința. Vor să te vadă la pământ. Și când nu mai suferi, spun: – Ah, dar trebuia să sufere mai mult- Așa e lumea.”

“Sunt foarte multe femei divorțate care au impresia că la divorț se termină viața. Abia începe. Un divorț nu înseamnă că e sfârșitul vieții, chiar dacă ai unul sau doi copii. Există iubire după iubire.”

E clar că, deși divorțul artistei nu s-a pronunțat oficial, nu mai există cale de împăcare între ea și George Burcea. Mai ales că, de curând, artista a fost fotografiată la Vama Veche alături de noul ei iubit, director de vânzări la o companie daneză de lux, Tiberiu Argint, în ipostaze care arătau clar că între cei doi e mai mult decât o prietenie, scrie perfecte.ro.

Tot pe vlog, în video-ul provocării AM/N-AM, Andreea vorbește despre cum se comportă ea într-o relație, dar și despre ce înseamnă să fii un bărbat puternic:

“N-am înșelat partenerul de viață. Suntem cuminți, de asta suntem singure.”

“Un bărbat puternic știe cum să te ia. Doar că trebuie să fie mai puternic decât tine.”

Poze noi cu Cleopatra Stratan, alături de iubitul ei. Cei doi se simt fantastic împreună, la Chișinău
Articolul anterior
Momente infernale, trăite în spital. Marcel Pavel a avut tuse cu sânge și a fost la un pas de moarte
Articolul următor
Alte articole interesante