Andreea Bălan făcută praf de o moldoveancă, colegă a lui George Burcea

Anna Lesko, una dintre cele mai apreciate persoanje din showbiz-ul românesc, s-a simțit nevoită să intervină între Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea.

separator

Andreea Bălan are un comportament total nepotrivit față de George Burcea, fapt pentru care Anna Lesko a decis să sară în apărarea colegului ei din emisiunea „Ferma”, de la Pro TV, scrie evz.ro.

„George muncește foarte mult și demonstrează că în Fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție.

Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a declarat Anna Lesko în cadrul emisiunii.
„Ea pleacă de acasă”

George Burcea a mărtusit recent că fosta sa soție are un comportament rece față de el atunci când merge să își viziteze fiicele.

„ (…) Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a spus actorul.

Balerină din Rusia, tăiată în bucăţi şi dizolvată în acid. Concluziile anchetei
Articolul anterior
Trei medici obstetricieni-ginecologi din Capitală au primit ordinul ,,Gloria Muncii”
Articolul următor
Alte articole interesante