Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărțit? „Femeile puternice sunt obositoare”

Se pare că Andreea Bălan şi George Burcea trec prin momente dificile. Cu toate că păreau a forma unul dintre cuplurile sudate cel mai bine din showbizul românesc, au apărut zvonuri conform cărora sunt la un pas de divorț.

separator
Artista a șters comentariile lăsate de soțul său și nu îl mai urmărește pe Instagram, iar apoi a lăsat un mesaj care i-a alertat pe fanii celor doi.

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei.

Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat.

Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, este mesajul pe care l-a scris Andreea Bălan pe conturile sale de socializare.

Andreea Bălan nu a oferit detalii, dar George Burcea a fost invitat ulterior în cadrul emisiunii Agenția VIP, unde și-a spus punctul de vedere.

„Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea.

Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărțim treburile, să ne organizăm timpul…”, a declarat George Burcea.

Actorul a infirmat zvonurile cu privire la despărțire, precizând că el și Andreea Bălan sunt încă împreună.

sursa

Comedy Zebra Show atrage atenția asupra problemei râului Bîc
Articolul anterior
Gripă în Moldova. E criză de locuri în spitale: doar cei în stare gravă și femeile însărcinate sunt internate
Articolul următor
Alte articole interesante