Andreea Bănică nu-și mai lasă fiica la școală. Ce explicație are vedeta?

Andreea Bănică a anunțat că a luat decizia de a nu-și mai trimite fiica la școală, după ce inițial era de acord să plece. Văzând evoluția cazurilor de coronavirus tot mai mare de la o zi la alta și având persoane vârstnice în familie, artista a decis să își țină fiica acasă. Peste Prut, părinții au posibilitatea să aleagă modalitatea de urmare a cursurilor.

separator

Vedeta a povestit că are sentimente ciudate și că nu și-ar fi imaginat niciodată că va prinde astfel de vremuri.

„Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat … trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi.

Prefer să facă școala de acasă, online, pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus covid-19 care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede și care, pentru unii dintre noi, este letal”.

Artista se teme ca vârstnicii familiei să nu se infecteze.

,,Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace 🤷🏼‍♀️ poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte 🤗 și vor lua măsuri și ei la rândul lor.

Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă, pe cât putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști, ceea ce vă rog și pe voi să faceți!”, a scris artista pe contul ei de Instagram.

Tany Vander a pozat goală în dormitor
Articolul anterior
Elena Udrea și-a sărbătorit fetița, care a împlinit doi ani
Articolul următor
Alte articole interesante