Andreea Bănică: ,,Vom ieși din izolare mai grași cu 5-7 kg și mari chefi!”

Gătitul, în mod sigur, este una dintre ocupațiile preferate în familiile care stau în carantină. Acum, avem timp din plin să experimentăm diverse rețete și să-i alintăm pe cei dragi cu delicii.

separator
Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, respectă măsurile impuse de autorități pentru stoparea răspândirii coronavirusului și stau acasă. Alături de cei doi copii, Sofia și Noah, cei doi găsesc diverse activități care să le stârnească micuților interesul.

Artista a decis să includă în meniu și vafe, așa că a trecut la prepararea lor. A urmat pașii menționați în rețetă, dar nu singură. Vedeta a avut parte de ajutoare de nădejde, respectiv pe soțul și pe cei doi copii. Andreea Bănică a povestit pe instagram despre munca în echipă. Mai în glumă, mai în serios, vedeta a recunoscut că izolarea și delicatesele pe care le pregătesc în familie își vor pune amprenta asupra siluetei.

„Haos și gălăgie la noi în bucătărie! Cu cât stăm mai mult acasă, cu atât mai mult ne bucurăm de momentele frumoase și avem o mulțime de activități pe care înainte poate nu reușeam să le facem din lipsa timpului. Vom ieși din izolare mai grași cu 5-7 kg sigur și mari chefi!”, a spus ea.

Sursa

Ion Chicu: Până la data de 10 aprilie, am putea atinge cifra de 2.000 de persoane infectate cu Covid-19
Articolul anterior
Atenție! De mâine sunt interzise pe străzi grupurile mai mari de 3 persoane. De asemenea, este obligatorie deținerea unui act de identitate
Articolul următor
Alte articole interesante