Andreea Esca, acuzată că ar fi luat bani pentru a spune că a fost bolnavă de Covid-19

Andreea Esca a confirmat faptul că atât ea, cât și soțul ei și unul dintre copiii cuplului, au luptat cu noul Coronavirus. Declarația știristei a adus un val de comentarii negative pe rețelele sociale, ea fiind acuzată de către o parte a publicului că ar fi primit bani ca să vorbească despre Covid-19.

separator

Pe de altă parte, colegii o compătimesc pe prezentatoarea TV și se arată nedumeriți pentru faptul că aceasta ar fi încercat să ascundă adevărul.

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea și-a arătat compasiunea față de Andreea Esca și de familia ei. În plus, acesta a mai spus că din interviul acordat de către jurnalistă a lipsit o singură întrebare și anume de ce a fost nevoie de atât de mult efort în ascunderea noului coronavirus și a faptului că prezentatoarea a fost infectată.

„E ceva de rușine, în zilele noastre, să te infectezi? De ce să notifici întreaga presă și să bagi pumnul în gura presei, în condițiile în care era justificat ca cineva care spune știrile în fiecare seară la ora 19 și vorbește despre întreaga lume, despre toți cei care s-au infectat?

I-a speriat faptul că s-a spus că s-au dat bani ca să vorbească despre asta și o serie întreagă de absurdități, situații în care nu prea vrei să te pui. Și când ai de ales între imagine și adevăr, ce alegi?

N-ar trebui, ca om de știri, să alegi întotdeauna adevărul? O perioadă de timp, s-ar putea ca asta să te coste.

Dar, pe de altă parte, câte alte vieți ai putea să salvezi în momentul în care vorbești despre tine, nu ascunzi asta și nu încerci să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic.”, a mai declarat Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

Jurnalistul a mai spus că întreaga situație este dramatică și că oamenii ar putea învăța ceva din experiențele celorlalți prin puterea exemplului.

”Întreaga compasiune și susținere. E dramatic să treci prin așa ceva, să ai soțul la Terapie Intensivă. Dar tocmai pentru că e dramatic, oamenii ar putea, prin puterea exemplului, să învețe ceva de aici”, a declarat Mihai Gâdea, lăudând exemplul artistului Marcel Pavel, scrie capital.ro.

Departe de frică și coronavirus! Natalia Gordienko și fiul ei se bucură de o vacanță frumoasă în Turcia
Articolul anterior
În municipiul Chișinău, va fi deschisă o nouă rută de microbuze
Articolul următor
Alte articole interesante