Andreea Esca face primele declarații după ce s-a vehiculat că a fost bolnavă de Covid-19

După ce a lipsit aproape două săptămâni de la pupitrul Știrilor Pro Tv și au apărut mai multe zvonuri că Andreea Esca și soțul ei ar fi fost diagnosticați cu Covid-19, jurnalista a rupt tăcerea și spune tot adevărul într-un interviu pentru Știrile ProTV.

separator

Știrile ProTV au difuzat un promo de câteva secunde în care arată fragmente din interviul acordat de Andreea Esca lui Cosmin Stan, după ce s-a vehiculat că vedeta postului a fost infectată cu noul coronavirus.

”Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, spune Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări în această seară.

Andreea Esca lămurește care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum: ”Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om! (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.

Interviul integral urmează să fie difuzat de postul de știri la ora 19.00, adică în cadrul jurnalului pe care vedeta TV îl prezintă de obicei.

Vestea că Andreea Esca este una dintre angajatele infectate cu Covid-19 ale postului PRO TV a făcut înconjurul țării vecine. Până acum, vedeta nu a făcut nicio declarație pe acest subiect.

La finalul lunii iunie, Andreea Esca a participat alături de alți colegi la o petrecere dată pentru inaugurarea unui hotel de la malul mării, în care nu s-au respectat regulile impuse de autorități.

Ulterior, pe 9 iulie, Pro TV a trimis preventiv o notificare stranie către redacțiile de presă, prin care le interzicea jurnaliștilor să scrie despre angajații infectați cu coronavirus ai postului. Nimeni nu scrisese până atunci despre așa ceva, dar sursele Libertatea vorbeau despre mai multe îmbolnăviri.

Vineri, 10 iulie, televiziunea trimitea un comunicat prin care anunța că mai mulți angajați au fost infectați. În presa de peste Prut s-a vehiculat, de asemenea, că soțul jurnalistei a fost internat la terapie intensivă cu Covid-19.

Un moldovean a circulat timp de 12 ani cu un permis de conducere falsificat
Articolul anterior
Peste 80 de mii de moldoveni au traversat frontiera de stat într-o săptămână
Articolul următor
Alte articole interesante