Andreea Marin, despre căldura moldovenilor: ,,Mă simt îmbrățișată când vin aici”

Prezentatoarea TV din România Andreea Marin, a vorbit despre moldoveni și țara noastră în cadrul emisiunii Prima oră. Aceasta susține că de fiecare dată când revine în Moldova se simte „îmbrățișată aici”.

„În primul rând eu sunt moldoveancă și îmi place căldura oamenilor de aici. O știu de multă vreme, încă de pe vremea surprizelor. Când noi aveam tot felul de povești de aici erau parcă mai emoționante decât cele de dincolo de Prut.  Pentru că sunteți oameni foarte calzi și aveți o anumită sensibilitate care e puțin diferită de-a moldovenilor de dincolo de Prut. Sunt mândră bineînțeles, de Moldova mea, acolo unde m-am născut, dar trebuie să recunosc că atunci când vin aici mă simt îmbrățișată”, a menționat prezentatoarea în cadrul emisiunii.

Andreea Marin și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, când avea doar nouă ani.

„Mama îmi este înger păzitor de când eram copil și a devenit pentru mine și un model în viață, chiar dacă ea s-a stins la doar 36 de ani, atunci când eu aveam nouă ani. Însă toate cele bune le-am moștenit de la ea.

De fiecare când vorbesc de ea un sfat îmi vine în minte: Nu pune necazurile tale pe umerii altora”, a spus Andreea Marin.

Mama unui cunoscut fotbalist este confundată cu amica lui. ,,Ea este tot universul meu”, spune băiatul
Articolul anterior
Mama care a visat să aibă o fetiță și a născut cvintupleți
Articolul următor
Alte articole interesante