Andreea Marin, fericită într-o nouă relație! S-a aflat cine este iubitul vedetei

Andreea Marin iubește din nou. După divorțul de turcul Tuncay Ozturk, care nu s-a lăsat fără suferință, se pare că vedeta şi-a revenit spectaculos. După ce a postat mai multe imagini pe pagina sa de socializare, incitând curiozitatea fanilor, s-a aflat cine este bărbatul misterios din viața vedetei.

separator

Andreea Marin, în vârstă de 42 de ani, a fost surprinsă recent cu un bărbat pe care îl ţinea de mână. Jurnaliștii i-au solicitat vedetei să facă unele declarații, însă aceasta a refuzat.

Ei bine, s-a aflat că noul iubit al Andreei Marin este Adrian Brîncoveanu şi e mai mic decât vedeta cu 10 ani. Bărbatul este angajat al Ministerului Afacerilor de Externe de mai mulţi ani. La un moment dat, el a ocupat funcţia de consul al Ambasadei Romaniei la Tripoli (Libia). Totuşi, din cauza conflictelor din regiune, personalul ambasadei a fost relocat în Tunsia.

Acum se explică şi mai bine unul dintre motivele pentru care vara asta, Andreea Marin a vizitat această ţară de mai multe ori. Mai mult, într-una dintre vizite a fost însoţită de fiica ei, după cum s-a putut observa în fotografiile postate de pe reţelele de socializare.

Din pozele postate recent pe contul său de socializare, putem observa că vedeta dedică mult timp fetiței sale Violeta, proiectelor în care se implică cu regularitate, dar și are grijă de corpul și sănătatea sa. Andreea Marin a slăbit spectaculos, frecventează în mod regulat sala de sport, mănâncă doar alimente sănătoase și întinerește vizibil.

Roadele toamnei. Din nou copil… #autumn #coloursoflife #green #love #life #naturalbeauty #healthyplanet

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Am intrat in paine de cum am ajuns: Master Detox, adica numai sucuri speciale si supa in urmatoarele 3 zile, si am inceput cu sport in forta, desi in poza pare usor: circuit, adica 6 puncte de lucru unde faci miscari diferite timp de 30 de secunde fiecare, pentru grupe musculare diferite, ajungand sa lucrezi tot corpul. Miscari ritmice, repetitive, fiecare circuit repetat in intregime de 8 ori. Cu pauze de 30 de secunde dupa fiecare ansamblu de 6 . Si asa trece ora. La final, esti… energie! La pranz, in fiecare zi. #detoxweekend #life #love #energy #balance #mind #body #spirit #soul #goodshape #healthylife

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

sursa

Chișinăuienii pot cere conectarea agentului termic
Articolul anterior
Danil are doar 10 ani și a fost diagnosticat cu cancer. Băiețelul are nevoie urgent de ajutor!
Articolul următor
Alte articole interesante