Andreea Marin, internată în spital! Vedeta a fost operată de urgență

Andreea Marin a ajuns de urgență la spital unde a fost operată. Vedeta a avut parte de o vară plină, dar pe lângă numeroasele vacanțe și clipe frumoase, aceasta a trecut și prin momente mai puțin plăcute atunci când a ajuns pe mâna medicilor și a aflat că problema de sănătate cu care se confrută trebuie rezolvată.

separator

În presă au apărut tot felul de speculații cu privire la boala de care suferă, dar vedeta a dat de înțeles că nu este vorba despre ceva grav, potrivit a1.ro.

Andreea Marin a devăluit reporterului că operația a fost una necesară și importantă pentru starea sa de sănătate, pe care a decis să o facă acum, după ce a găsit medicul potrivit.

Amintim că în urmă cu două luni, vedeta a ajuns de urgență la spital, unde a făcut câteva analize la inimă, iar rezultatele nu au mulțumit-o deloc. La momentul respectiv, vedeta a povestit ce i s-a întâmplat:

„Oameni dragi, zilele astea sunt un roboțel cablat prin multe fire, agățate permanent de corpul meu și conectate la un aparat prietenos, menit să-mi monitorizeze inima. Mi-ați tot dat emoții în ultimii 25 de ani, dar știu, știu, și eu vouă… așa că voi sta liniștită și nu vă speriați că nu mă găsiți la telefon, mail sau … la ușă, iau o binemeritată pauză până redevin om normal.”

Alertă! Două avioane s-au ciocnit în Moldova
Articolul anterior
Un celebru artist de peste Prut s-a deghizat în Maria Callas! Ți-ai dat seama cine se ascunde în spatele personajului?
Articolul următor
Alte articole interesante