Andreea Marin și Mihaela Rădulescu concurează din nou

La numai o zi după ce Mihaela a declarat că ar fi fericită dacă ar reuși să-și convingă fanii să renunțe la prima țigară de dimineață și să-și înceapă ziua cu un mic dejun sănătos și puțin sport, Andreea Marin a lăsat de înţeles, pe pagina sa de Facebook, că folosește exact aceeași reţetă de fericire.

separator
marin

Mesajul Mihaelei Rădulescu pentru prietenii ei de pe site-ul de socializare sună: „Bună dimineața! După vitamine, sport și mic dejun, ziua arată deja mai interesantă. Dacă v-aș convinge să nu plecați nicăieri din casă cu stomacul gol, să nu fumați first thing în the morning și să faceți măcar 15 minute de gimnastică de dezmorțeală, pe muzică energizantă, aș fi fericită că am o influență pozitivă asupra unora dintre voi. Nu sunt dictate de viață, căci nu sunt un guru, sunt doar idei simple, care la mine funcționează brici. Cu orice v-ați îmbrăca, nu uitați să asortați și un zâmbet, un mers cu spatele drept și un to do list, care să conțină și o bucurie pentru sufletul vostru. Have a nice day!”

Chiar a doua zi, Andreea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie din sala de sport, pentru ca mai târziu să revină cu mesajul :„Am început ziua cu sucuri naturale făcute în casă și mișcare…”.

Sursa

Vezi cu cine s-a căsătorit fosta solistă “TaTu”
Articolul anterior
Cum să alegi laboratorul pentru analize medicale?
Articolul următor
Alte articole interesante