Andreea Marin a vorbit despre intervenția chirurgicală la care va fi supusă

Andreea Marin a recunoscut că în curând va suferi o operație complicată ce implică anestezia generală. Pentru a pune capăt zvonurilor care au circulat în ultimele săptămâni, vedeta a vorbit deschis despre acest subiect.

separator

Iată ce urmează să i se întâmple:

„Da, desigur, astfel de vești sunt puțin exagerate. Nu e nimic grav, astăzi am făcut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formațiune care să mă ducă cu gândul către probleme. Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală. Peste o lună voi face operația, totul va fi bine, e o problemă temporară.

„Mai greu mi-a fost să stau în aparatul de RMN astăzi, să fiu sinceră. Oamenii m-au liniștit pentru că nu mai puteam respira. Nu mă panichez, dar sunt un om practic și rămân în felul acesta și în privința problemelor de sănătate. Eu sunt de părere că e mai bine să știu mai din timp, când pot să fac ceva. Am vreo 5-6 operații, făcute de nevoie, nu te joci când e vorba de sănătate. Avem datoria și față de copii noștri să le arătăm că așa trebuie facut”, a povestit Andreea Marin, potrivit kanald.ro.

Rochia de mireasă care a șocat publicul! Cum s-a îmbrăcat la nuntă o artistă din Rusia
Articolul anterior
Lidia Isac și soțul ei Radu Țăruș, și-au surprins dragostea în imagini! Video
Articolul următor
Alte articole interesante