Andreea Raicu împlinește astăzi 40 de ani! Vezi cum a surprins-o ,,iubitul misterios” la miez de noapte

Andreea Raicu împlinește astăzi frumoasa vârstă de 40 de ani. Evenimentul i-a adus vedetei doar clipe de bucurie și zâmbete alături de cei dragi.

separator
tinuta-business

La miezul nopții, Andreea a avut parte de o surpriză nemaipomenită. Aceasta a fost întâmpinată cu un buchet cu 40 de trandafiri, un tort, dar și o șampanie. Gestul a avut o încărcătură afectivă deosebită, Andreea a decis să își împărtășească emoțiile cu prietenii virtuali:

„Când cei care te iubesc te surprind și apar la ușa ta pentru că vor să te sărbătoareacă în primele ore ale zile tale de naștere🎂”, a scris vedeta.

Andreea nu a dezvăluit cine este vizitatorul misterios care a reușit să o surprindă într-un mod inedit la miezul nopții, însă, cu siguranță, acesta pare a fi mai degrabă un admirator secret!

Dimineața, vedeta a mai avut parte de o surpriză frumoasă, colegii de serviciu au venit acasă la ea, pentru a-i ura ,,La mulți ani!”.

,,Sunt copleșită și fără cuvinte. Echipa mea a vrut să mă felicite la prima ora a dimineții. Vă mulțumesc mult!! Mă faceți să mă simt foarte iubită și îmi oferiți atât de multă energie! Vă iubesc mult! ❤️❤️”, este mesajul Andreei Raicu.

20108396_10155473984198433_1823189126397158731_n

Un medic român a creat sistemul 7S: 7 obiceiuri zilnice de care depinde sănătatea pielii
Articolul anterior
61 de familii au solicitat fertilizarea in vitro gratuită
Articolul următor
Alte articole interesante