Andreea Raicu a pozat nud la 41 de ani. Pozele fac senzație în mediul virtual

Andreea Raicu şi-a surprins fanii din mediul online după ce a postat pe Instagram şi pe blogul personal, mai multe fotografii în care apare goală. Fotografiile fac parte dintr-un shooting realizat pentru o revistă din România.

separator

Andreea Raicu a afirmat că s-a simţit confortabil şi relaxată în timpul ședinței foto. Vedeta și-a dezgolit frumos silueta silfidă la 41 de ani.

„Naturaleţea şi încrederea sunt nepreţuite şi o fac pe o femeie mult mai frumoasă decât toate măştile şi ideile preconcepute despre cum ar trebui să fie sau să arate. E printre puţinele şedinţe foto în care nu am mai simţit să fiu altcineva decât sunt, nu am încercat cu tot dinadinsul să arăt sau să transmit vreun mesaj anume. Nu am mai vrut să arăt nici că sunt independentă, nici că sunt puternică, nici că nu am nevoie de nimic. Am fost confortabilă cu cine sunt, cu corpul meu, fără ruşinile care mă blocau de fiecare dată. Am fost feminină şi vulnerabilă. Am fost relaxată. Am fost eu. Mă bucur că am făcut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru că ştiu că dacă le-aş fi făcut în urmă cu câţiva ani, cu siguranţă rezultatul nu ar fi fost acesta“, a scris Andreea Raicu pe reţeaua de socializare.

Mariana Mihăilă și Natan au lansat o piesă împreună: ,,Viața noastră-i cântec!”
Articolul anterior
Amal şi George Clooney divorţează? Dovezile că nu mai formează un cuplu
Articolul următor
Alte articole interesante