Andrei Porubin a primit în dar borcane cu compot, enciclopedii şi un tort cu poza sa!

N-a mai stat acasă de ziua lui de aproape 8 ani, pentru că e născut pe 27 august, odată cu independenţa. La 51 de ani împliniţi, Andrei Porubin n-a muncit și s-a lăsat răsfățat în brațele soției toată ziua.

separator
DSC_0169

Dis-de-dimineață, aceasta a mers la piață să-l surpindă cu un buchet de astre. După care și-a continuat vrăjeala la bucătărie. Avea să-i gătească preferatele pârjoale din peşte şi o salată noutate din carne de ton, adusă din Spania. Sărbătoritul a fost luat cu asalt la telefon de către prieteni . La un moment dat aparatul sofisticat a cedat în fața felicitărilor. Spre seară, neinvitați, dar aşteptaţi, au venit să-i fie alături la terasa din curte, musafirii.

porubin tort

Sora a fost prima care l-a sunat din Rusia și i-a cântat în receptor.

Fratele geamăn i-a adus câteva zeci de borcane de compot (dacă mai pui că în beci s-au adunat vreo 40). Și dacă sunt născuți din același ou, l-a felicitat tradițional, ca-n fiecare an:

-Frate, te felicit cu ocazia zilei mele.

”Colega de clasă”, cum îi spune vice-preşedintelui parlamentului, Lilianei Palihovici, i-a adus în dar ”Enciclopedia Universală Britanică” tradusă în română. Adevărul e că băieții lor sunt colegi la liceu.

2013-06-15 09.45.02 DSC_0049 DSC_0224

Prietenul Vitalie Dani alături de soția sa, i-a dăruit lui Andrei un site. Așa că de azi încolo îl veți găsi pe: andreiporubin.md, andreiporubin.com, sau andreiporubin.ro.

DSC_0239 DSC_0264

Sărbătoritul şi-a făcut şi el un cadou, cu ceva timp înaintea evenimentului. O vacanţă în Spania în care a făcut baie de zăpadă, în plină vară, în munţi, la o altitudine de 2000m.

DSC_0483 IMG_0141

Fergie a devenit mămică!
Articolul anterior
Nata Albot a trecut la casă nouă, în Montreal!
Articolul următor
Alte articole interesante