Andrian Candu, testat pozitiv pentru noul Coronavirus

Politicianul Andrian Candu, a fost testat pozitiv la COVID-19. Despre aceasta a anunțat chiar deputatul pe pagina sa de Facebook.

separator

”De obicei, în zilele de miercuri ne întâlneam în mediul online pentru a discuta subiectele de actualitate, să deconspirăm minciunile și să atragem atenția la PROiecte pentru oameni.

Ieri, însă, nu m-am simțit prea bine, lucru care nu se prea întâmplă. Ținând cont de faptul că colegi, cu care am interacționat până atunci, au fost testați cu noul coronavirus, am făcut testul, iar rezultatul este pozitiv.

Din propria experiență vă spun că simptomele nu sunt la fel pentru fiecare. Am și gust, și miros, și poftă de viață.

Dar, această năpastă este întâlnită prea des și se răspândește repede și cu o putere mare, fiindcă nu a fost controlată de la început. Îmi exprim încrederea ca cei care au fost la “butoane” și au luat decizii greșite sau întârziate, iar ele au fost multe, să răspundă.

Dragi prieteni, suntem pe cont propriu și, pentru a reduce viteza acestui virus, trebuie să acționăm în unanimitate, să respectăm cu strictețe măsurile de protecție și precauție”, a declarat Adrian Candu.

O tânără de 26 de ani a adoptat 14 copii din Tanzania: „Acești copii sunt viața mea acum”
Articolul anterior
Directorul Liceului ,,Lucian Blaga” din Tiraspol, internat la terapie intensivă cu noul Coronavirus
Articolul următor