Angajata unei grădinițe din Anenii Noi, depistată pozitiv pentru noul tip de coronavirus

Angajata unei grădinițe dintr-o localitate din Anenii Noi a fost infectată cu coronavirusul de tip nou. Femeia avea simptome de boală de mai mult de o săptămână, iar sursa transmiterii este locală.

separator
Președintele Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Anenii Noi, Dumitru Ciur, a confirmat pentru Știri.md faptul că angajata unei grădinițe a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19.

„Astăzi, specialiștii au stabilit lista persoanelor cu care femeia infectată a intrat în contact, iar persoanele suspecte sunt monitorizate la domiciliu”, a declarat Dumitru Ciur. Contactat de Știri.md, primarul din localitatea respectivă nu a răspuns la telefon, iar viceprimarul auzind că este sunat de jurnaliști a întrerupt apelul.

Deocamdată nu este clar de la cine s-a infectat angajata grădiniței și nici dacă a fost în contact cu copii. La intrarea în satul respectiv sunt autospeciale ce monitorizează intrările și ieșirile.

Adriana Ochișanu a lansat un film autobiografic. Poze din copilăria și adolescența artistei!
Articolul anterior
Specialist în boli infecţioase: „Pentru a trata Covid-19, toată lumea va folosi clorochina. Coronavirusul dispare după şase zile”
Articolul următor
Alte articole interesante