Cheap-Home-Gym-Equipment

Andra și-a scos surorile mai mari în oraș, la Londra. Ce mândră e de ele! „Am multe în comun cu surorile mele”

Andra și-a văzut visul împlinit când a ajuns la concertul lui Beyonce de la Londra, împreună cu surorile ei mai mari. Cântăreața de 36 de ani a mărturisit că aștepta de mult timp acest prilej pentru o distracție între fete.

Andra e mare fan Beyonce, așa că și-a luat bilete din timp la unul dintre cele patru concerte programate la Londra în perioada 30 mai – 4 iunie. Jurata de la Românii au talent a dezvăluit pe rețelele sociale că s-a distrat copios la concert alături de surorile ei mai mari, cu care nu se afișează foarte des pe social media.

„Eu am multe lucruri în comun cu surorile mele, iar unul dintre ele este faptul că ne place la nebunie Beyonce!!! Așa că sunt tare bucuroasă că am fost cu Aura și cu Diana la Londra să ne îndeplinim visul de o vedea în concert. E greu de povestit ce am simțit când a intrat pe scenă”, a scris Andra pe conturile ei de socializare, conform protv.ro.

Cele două surori ale Andrei sunt ceva mai discrete pe rețelele sociale, fiindcă nu sunt persoane publice. Sora mai mare, Diana (48 de ani), trăiește încă în orașul de baștină Câmpia Turzii, unde se ocupă de un centru de bătrâni. Sora mijlocie, Aura Claudia (41 de ani), lucrează la un centru de înfrumusețare din același oraș.

Andra mai are un frate mai mare, pe nume Săndel Mihai, care este interpret de muzică populară. Artistul, care va împlini 47 de ani în luna iulie a acestui an, este omul care a învățat-o pe Andra să cânte.

Săndel Mihai cântă alături de soția lui, Aurora Mihai.

Două camere de joacă cu activități interactive, jucării, cărți și televizoare, amenajate la Spitalul pentru Copii nr. 1 din Capitală

Micii pacienți ai Spitalului Clinic Municipal pentru Copii nr. 1 din Capitală vor putea, de acum încolo, să se deconecteze de la rutina din salon și să-și găsească o ocupație utilă și relaxantă în timpul de așteptare a procedurilor de tratament.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, copil şi jucărie pentru copii

Pentru copiii internați în secțiile nr. 3 și nr. 5 au fost amenajate două camere de joacă utilate cu pardoseală specială, mobilier, jocuri interactive, jucării, cărți și două televizoare, anunță Primăria Chișinău.

Astfel, în timpul dintre tratamentele din spital, copiiii vor putea petrece timpul într-un mediu prietenos și distractiv, așa încât perioada de spitalizare să nu-i priveze de jocurile ce îi oferă oricărui copil siguranţă și îi creează confort psihologic.

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, copil, jucărie şi text
Ar putea fi o imagine cu jucărie şi text
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, copil şi jucărie pentru copii
Ar putea fi o imagine cu 15 persoane, jucărie, trambulină, masă şi text
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, copil, persoane zâmbind şi spital

Cum arăta Delia în copilărie. Artista a făcut publice fotografii rare cu ea și sora ei

Delia, acum în vârstă de 41 de ani, a muncit din greu pentru a avea o carieră de succes, fiind una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Cu toate acestea, artista nu uită de unde a plecat și, cu nostalgie, a făcut publice pe rețele de socializare mai multe fotografii din copilărie. 

În imagini, artista apare alături de sora ei Oana Matache, în vârstă de 31 de ani, și de mama lor, Gina Matache. Într-una din fotografii, Delia purta un sutien de costum de baie roșu și o pereche de pantaloni scurți albi, cu dungi multicolore. Aceasta zâmbea în timp ce stătea cuminte pentru poză împreună cu familia ei. 

Artista a postat imaginile cu ocazia Zile Copilului, iar fanii săi au reacționat imediat la fotografiile rare din perioada când vedeta lor preferată era doar un copil.

Delia Matache și sora ei au fost în centrul atenției în ultimele luni după ce Oana a decis să divorțeze de soțul ei și să încheie o căsnicie de aproape șase ani. Sora artistei și-a confirmat rapid noua relație, însă scandalul a început atunci când mama celor două nu a fost de acord cu povestea de dragoste dintre Oana și actualul ei iubit, Radu Siffredi.

În tabloide s-a discutat mult acest subiect, spunându-se chiar că cele două surori nu-și mai vorbesc și că a început un întreg război în familia Matache. Cu toate acestea, Delia a postat mai multe imagini cu ea și cu sora ei pe rețelele de socializare.

Imaginile publicate de cântăreață o arată pe Oana Matache, îmbrăcată într-o ținută formată dintr-un corset colorat și pantaloni din denim largi, având două codițe împletite și un machiaj strălucitor. Cele două surori, împreună cu gașca loc, s-au oprit într-o benzinărie, unde au făcut mai multe fotografii și filmări. Având în vedere că partenerul actual al Oanei a fost alături de ei, Delia este de acord cu povestea de dragoste dintre ea și sora ei și se înțelege bine cu tânărul creator de conținut.

sursa: www.profm.ro