Angela Gonța, așa cum n-ai mai văzut-o. Vezi cum s-a descurcat în calitate de chelneriță

Luna decembrie este în special luna faptelor bune. Angela Gonța a lăsat pentru o zi pupitrul de știri pentru ,,a se angaja” chelneriță. Prezentatoarea Tv a făcut-o pentru o cauză nobilă și, alături de alți colegi de breaslă, a reușit să adune o sumă impresionantă în scop caritabil.

separator
Evenimentul de caritate a avut loc ieri, în incinta unui local din Capitală. Angela Gonța, Dumitru Mișin, Andrei Popov și Natalia Morari au deservit clienții localului, care s-au dovedit a fi extrem de impresionați și darnici și au lăsat bacșișuri generoase.

  Împreună cu Mihai Popov, Oxana și Victor Munteanu, Ruslan Dergaciov, Dika Cheptine și Ion Nenita, care au participat la licitație, dar și echipa The Moldova Project, jurnaliștii au reușit să adune 8.934 lei pentru tânăra și talentata Geta Bîtă din comuna Bobeica, raionul Hîncești.

,,Fata de la naștere are o disfuncție cardiacă incurabilă, dar visează să-și deschidă o mică afacere cu bijiterii, pe care le confecționează la doar 16 ani. Vă mulțumim că ați fost cu noi! Propaganda Café va continua această serie de evenimente caritabile, sperăm să reușim, împreună să ajutăm cât mai mulți copii talentați din Moldova”, au menționat organizatorii pe pagina de facebook a localului.

Un celebru actor îl va juca pe Constantin Brâncuşi în filmul ,,The Sculptor”. Iată despre cine este vorba!
Articolul anterior
Adela Popescu a născut un băiețel sănătos după 5 ore de travaliu. Primele detalii despre naștere
Articolul următor
Alte articole interesante