Angelina Jolie a atins un număr record de urmăritori pe Instagram în doar trei ore devastând alte vedete

Record absolut! Angelina Jolie „le-a detronat” pe Meghan Markle și chiar pe Jennifer Aniston pe Instagram.

Actrița americană le-a detronat pe actrițele Jennifer Aniston și Ducesa Meghan Markle, la numărul de abonați pe Instagram, acumulați într-un timp foarte scurt. Contul vedetei, care a debutat pentru o cauză nobilă, a acumulat 3 milioane de urmăritori în mai puțin de 3 ore, scrie ea.md.

Acum trei zile, Angelina Jolie și-a lansat cont de Instagram, iar în prezent, actrița din Lara Croft, Maleficenta sau Ethernals (ce urmează să fie lansat pe 28 octombrie 2021) se poate lăuda cu aproape nouă milioane de abonați. Internauții s-au grăbit să-i de-a follow contului, chiar mai rapid decât contului fostei sale „rivale” Jennifer Aniston, care a adunat 1 milion de urmăritori în trei ore, sau contului Ducilor de Sussex, care au acumulat 1 milion în 5 ore și 45 de minute, ambele în 2019.

Deși, știm noi, cele mai populare conturi de pe platformă sunt, de obicei, despre lifestyle (modă, fashion sau călătorii), postările Angelinei sunt departe de a fi obișnuite. Actrița şi-a făcut cont pentru a atrage atenţia asupra situaţiei disperate din Afganistan.

Studenţi exmatriculaţi pentru că nu s-au vaccinat anti-COVID
Articolul anterior
De ce designerii de interior aleg produsele Nani Uși & Parchet
Articolul următor