Angelina Jolie a dezvăluit, în sfârşit, de ce nu încetează războiul cu Brad Pitt

După căsmicia nereuşită cu Brad Pitt, Angelina Jolie a povestit, în sfârşit, ce o doare cel mai mult.

Actriţa a făcut dezvăluiri şocante care au dat de înţeles de ce cuplul de la Hollywood care părea unul ideal, nu încetează certurile. După divorţ, între soţi a fost un război îndelungat în privinţa custodiei copiilor şi s-au judecat timp îndelungat.

Actriţa cerea în continuu ca Pitt să uite de existenţa copiilor, iar actorul nu vroia nici în ruptul capului şi îşi revendica drepturile părinteşti.

Recent, actriţa a povestit într-un interviu, că de fapt, adevăratul motiv nu a fost răzbunarea, ci o teamă banală. Vedetei îi este frică pentru copiii săi, dar a spus că nici nu are de gând să se războiască o viaţă întreagă, scrie paparazzi.ru.

„Îmi doresc ca familia mea să îşi ţină parcursul, noi toţi, inclusiv tatăl copiilor. Vreau să ne izbăvim de toate şi să trăim în înţelegere. Mereu vom fi o familie. Cum credeţi că mă simt eu? Înţeleg că unele lucruri pot fi depăşite chiar şi atunci când nu ştii cum să trăieşti cu asta. Aşa că, e vorba mai mult de deschidere. Într-adevăr încerc să fiu din nou o persoană deschisă.”, a mărturisit Angelina Jolie în recentul interviu.

Cele două vedete de la Hollywood, care au şase copii şi care au fost cândva cel mai mediatizat cuplu din showbiz, au intentat divorţ în 2016 şi de atunci se luptă prin intermediul avocaţilor chiar şi după ce Angelina Jolie a obţinut victorie în procesul cu Brad Pitt.

Mărturii emoţionante ale legendarului canoist român Ivan Paţaichin
Articolul anterior
Povestea unei moldovence plecate din ţară de sărăcie, dar care şi-a găsit fericirea în străinătate
Articolul următor