Angelina Jolie a mai avut o apariţie pe covorul roşu alături de copii. Cum s-a îmbrăcat Shiloh, fiica ei care este în centrul atenţiei de câteva luni

Angelina Jolie este de nedespărțit de copiii ei după divorțul de Brad Pitt, iar de curând, aceasta a fost prezentă la lansarea documentarului lansat de artistul JR. Evident, actrița a fost în centrul atenției, însă n-a fost singură, ci însoțită de doi dintre copiii ei, Shiloh, în vârstă de 15 ani și Pax, care are 17 ani, scrie filmnow.ro.

Angelina Jolie și cei doi copii ai ei au fost prezenți la lansarea celui mai nou documentar al lui JR, ce a avut loc la Museum of Tolerance din Los Angeles.

Angelina Jolie a ales să poarte o ținută all black, formată din fustă neagră, midi și un pulover, iar cei doi copii au ales, de asemenea, pentru ținute lejere. Shiloh a îmbrăcat o pereche de jeanși și un hanorac, în timp ce Pax a optat pentru jeanși și o cămașă în carouri. Toți trei au zâmbit, însă, în fața camerelor și s-au fotografiat alături de JR, arătându-și astfel susținerea.

Recent, actriţa a mai avut o apariţie spectaculoasă şi emoţionantă alături de cinci dintre copiii ei, când a fost la premiera ”Eternals”.

Feerie la Paris! Luminile de Crăciun au fost aprinse pe Champs-Elysees
Articolul anterior
Meghan Markle, durdulie pe covorul roșu. Ducesa a avut prima apariție mondenă de când s-a mutat în SUA
Articolul următor