Anișoara Loghin pleacă de la Pro TV

După 7 ani de muncă la pupitrul de știri, Anisoara Loghin a luat decizia de a se despărți de postul de televiziune care a consacrat-o în calitate de jurnalistă. Prezentatoarea TV a făcut astăzi anunțul în cadrul ultimului buletin de știri prezentat la Pro TV Chișinău.

separator

„Doamnelor și domnilor, jurnalul se încheie aici. A fost, de atlfel, ultimul jurnal pe care am avut onoarea să vi-l prezint. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare clipă de atenție. Cu bune, cu rele, au fost câțiva ani memorabili petrecuți aici, la știrile Pro TV, ani în care am crescut, am învățat, ani care m-au format ca personalitate. Vă urez o seară frumoasă și sărbători fericite. La revedere!”, a spus Anișoara Loghin.

Anisoara Loghin și-a inceput cariera la Pro TV în 2010, în calitate de reporter. Pe parcursul câtorva ani, a fost reporter pe domeniile politic și economic, anunță protv.md. În 2012, Anișoara Loghin a devenit prezentatoare de știri, iar primele jurnale prezentate au fost cele de la ora 22.30, după care a prezentat jurnalul de la ora 17:00. Din toamna acestui an până acum, Anișoara Loghin a prezentat și știrile de la ora 13:30.

Deocamdată, prezentatoarea TV nu a dezvăluit ce va face în continuare, dacă telespectatorii vor mai avea sau nu ocazia să o vadă pe micul ecran.

O veste tristă. Crăciunul este interzis în orașul natal al lui Iisus
Articolul anterior
Celebrul model Lauren Wasser va rămâne și fără piciorul stâng din cauza unui tampon igienic
Articolul următor
Alte articole interesante