Anișoara Puică într-un video emoționant

Anișoara Puică este interpreta care se implică și susține  mereu  tot felul de acțiuni  de caritate, mai cu seamă ce ține de copii. O face de fiecare dată  fără implicarea în anumite proiecte și fără ca aceste acțiuni să fie mediatizate, doar pentru că vrea să vadă fericirea în ochii fiecărui copilaș de pe pământ.

separator
523702_10151106919833853_705294370_n

Ieri, Unica.md a fost în vizită la Centrul Media pentru Tineri,  președinta căruia, Veronica Boboc, ne-a povestit despre proiectele lor media interesante. Printre filmele realizate de  un grup de copii  cu dizabilități am descoperit și un filmuleț foarte emoționant cu Anișoara Puică.  Povestea începe astfel: Toamna trecută,  o adolescentă din Călărași  – Elena Trocin, care suferă de o maladie congenitală, a dorit să realizeze un film în care  să interpreteze o piesă de-a Anișoarei Puică.  Elena, de rând cu alți copii cu dizabilități din raionul Călărași, participau  în cadrul unui Atelier Video  – One Minute Junior films, realizat de Centrul Media pentru Tineri  și UNICEF Moldova.

”Am contactat-o pe Anișoara Puică și i-am spus de dorința  Elenei. Fără să stea pe gânduri, Anișoara Puică a zis că vrea s-o cunoască și  că este gata să vină la Călărași s-o susțină – își amintește Veronica Boboc.  Elena nu a știut nimic până în momentul în care s-a trezit față în față cu interpreta sa dragă. Chiar în filmuleț se vede cât  este de surprinsă. A fost un moment foarte emoționant pentru toți”.
Tot ce a putut pronunța Elena emoționată până la lacrimi a fost: ”E prima data când vad un artist pe viu!”

”Uneori este nevoie de atât de puțin ca să faci un copil cu nevoi speciale fericit. Mă bucur când  interpreții noștri  se implică în diverse acțiuni sociale pentru  copii!”, a spus președintele Centrului Media Pentru Tineri.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ns0-1V44SF0

Natalia Bodiu

Crema solară: tot ce trebuie să știi despre ea!
Articolul anterior
Apa – izvorul vieții și sănătății
Articolul următor
Alte articole interesante