Anna Zavorotnyuk, despre o fotografie cu mama sa bolnavă: ,,Arătați empatie!”

De mai bine de un an, de când a devenit cunoscut faptul că actrița rusă Anastasia Zavorotnyuk este grav bolnavă, în spațiul virtual nu a apărut nicio fotografie nouă cu ea. Anastasia nu a fost surprinsă niciodată fotografiată în spital sau în apropierea casei sale de la țară. Acest fapt îi uimește pe mulți fani ai actriței, deoarece cazul este aproape unic.

Annei, fiicei Anastasiei, i-a fost pusă o întrebare directă de către un abonat virtual cu privire la modul cum familia ei a reușit să împiedice publicarea în presă a fotografiilor actriței.

Pe pagina sa de Instagram, Anna a venit cu acest răspuns:

„Pentru ce aveți nevoie de fotografii? Nu înțeleg, de ce oamenii sunt atât de interesați de durerea străină. Există, totuși, ,,cadre” extrem de needucate. Arătați empatie. Și uitați-vă mai bine la tablourile marilor pictori, poate acest lucru, va fi de folos, măcar puțin, pentru dezvoltarea voastră spirituală”, a scris Anna.

Cu o zi înainte, fiica actriței a împărtășit un comentariu rar despre starea mamei sale. Ea a scris că Anastasia își continuă tratamentul. Rudele nu își pierd speranța pentru recuperarea ei completă.

Potrivit membrilor familiei artistului, actrița nu intenționează să-și reia cariera în viitorul apropiat. Anna a împărtășit și știri din viața surorii ei mai mici, Mila. Fiica Anastasiei, în vârstă de doi ani, crește ca o „mică prințesă”, a spus Anna.

Compania germană BioNTech este pregătită să producă 2 miliarde de doze de vaccin, în anul 2021
Articolul anterior
OMS: Imunitatea colectivă nu va fi atinsă în 2021, în ciuda vaccinurilor anti-Covid
Articolul următor
Alte articole interesante