Antonia a fost cerută în căsătorie de Alex Velea. Cum arată inelul de logodnă

După nouă ani de relație, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia. Cei doi se pregătesc să facă pasul cel mare, pe care fanii îl așteptau de multă vreme.

Informația a devenit publică în urmă cu puțin timp, în această dimineață. Cunoscutul artist a postat pe Instagram o fotografie cu Antonia care poartă inelul de logodnă pe care i l-a oferit. Este o bijuterie foarte impresionantă, cu o piatră mare galbenă.

„A zis DA! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte”, a scris Alex Velea în postarea pe care a făcut-o pe Instagram.

La rândul său, Antonia a reacționat la postarea de pe Instagram cu mai multe emoticoane care sugerează emoția.

„Da, de o mie de ori”, a răspuns vedeta.

Potrivit presei din România, deși sunt împreună de mai bine de 9 ani, Alex Velea și Antonia nu s-au putut căsători până în prezent. Acest lucru deoarece Antonia era căsătorită, în acte, cu Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fetiță, Maya. Or, procesul lor de divorț s-a întins pe parcursul mai multor ani și a durat până când judecătorii au decis că se pot despărți.

Acum, lucrurile par să se fi clarificat și nimic nu mai stă în calea căsătoriei Antoniei cu Alex. Rămâne de văzut când vor stabili data nunții și ce fel va arăta rochia de mireasă pe care o va îmbrăca Antonia.

Alex Velea și Antonia au împreună doi copii, pe Dominic și Akim.

O explozie produsă la o uzină chimică din Ucraina ar putea provoca ploi acide în Moldova
Articolul anterior
7 destinații din lume unde femeile nu au voie să intre
Articolul următor
Alte articole interesante