Antonia, deghizată în bărbat în cel mai nou videoclip! Artista a lansat o producție futuristă

Antonia își surprinde fanii cu un videoclip futurist, o producție muzicală diferită de ceea ce a lansat până acum. Piesa „Touch Me”, în limba engleză, poate deveni una din cele mai tari piese ale momentului difuzate prin cluburi.

separator

Împreună cu echipa sa, Antonia și-a aprins imaginația la maxim și a lansat un videoclip incitant, în care apare sexy și puternică, iar ipostazele în care apare cu mustață și tatuaje sunt funny!

Piesa a fost compusă de Minelli și produsă de Costin Bodea, iar videoclipul are la bază un concept de Alex Velea și NGM Creative. Videoclipul a fost filmat de Alexandru Mureșan și regizat de Bogdan Păun cu care artista a mai colaborat și pentru „Matame” și „Sahara”, producție video Loops Production.

„Simt că „Touch Me” este cel mai bun videoclip al meu, îmi place foarte mult! Încă de când mi-a povestit Alex conceptul, am știut că va deveni videoclipul meu preferat, iar băieții de la NGM au pus în valoare cel mai bine tot ceea ce mi-am dorit. Sunt extrem de încântată atât de video, dar și de piesă, are un vibe cool de vară. Și partea care mi-a plăcut foarte mult este că joc două roluri, alter ego-ul meu”, a declarat Antonia.

Un model de la noi a pozat nud!
Articolul anterior
Rezultatul autosesizării ASP la scrisoarea deschisă a tânărului care a picat examenul auto
Articolul următor
Alte articole interesante