Antonia divorțează!

Ceea ce mulți prevedeau, se va și întâmpla: neglijată sistematic de soț, dar și mereu pe drumuri din cauza activității sale artistice, frumoasa cântăreață a decis să se separe de acesta.

separator

Au o fetiță de doi ani și deși până mai ieri mariajul lor părea perfect, în urmă cu trei săptămâni, Antonia și Vincenzo Castellano au decis să se despartă, dar au decis să locuiască împreună, de dragul copilului.
Potrivit surselor din anturajul artistei, anume Antonia a fost cea care a făcut marele pas.

Se pare că problemele au început în urmă cu ceva timp, atunci când Vincenzo i-ar fi reproșat artistei că stă foarte puțin acasă și că fetița lor își dorește să petreacă timp cu mamica ei, negând legătura cu infidelitatea. Discuțiile dintre ei s-ar fi accentuat, iar în urmă cu trei săptămâni, Antonia i-ar fi cerut lui Vincenzo să se despartă, spunându-i că are nevoie de o pauză. Dorința cântăreței de a divorța a picat ca un trasnet pentru soțul ei, care potrivit apropiaților, suferă cumplit.

Antonia și Vincenzo, nepotul lui Joshua Castellano (Bamboo), s-au căsătorit în mai 2011, după trei ani de relație, ocazie cu care au și botezat-o pe fiica lor, Maya Rosaria.

Sursa: http://www.click.ro/

Colecţia Prada-toamnă-iarnă 2012/2013
Articolul anterior
Şlagărul Anului 2012 şi-a desemnat cîştigătorii
Articolul următor
Alte articole interesante