Antrenorul moldovean al lui McGregor s-a bătut cu polițiștii la Aeroportul Chișinău

Un bărbat beat și agresiv a fost încătușat aseară, 6 octombrie, la Aeroportul Internațional Chișinău. Totul s-a produs în jurul orei 20:10.

Potrivit Poliției de Frontieră, acțiunile bărbatului nu doar au perturbat ordinea publică, dar și au pus în pericol viața călătorilor.

În timpul reținerii, bărbatul a ultragiat doi polițiști de frontieră. Moldoveanul, care avea și cetățenie irlandeză, se afla în stare de ebrietate avansată. Nu se știe deocamdată ce a determinat comportamentul agresiv al acestuia.

Conform procedurilor legale, individul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru documentare. Totodată, persoana va fi cercetată pentru încălcarea regimului punctelor de trecere a frontierei, dar și pentru ultragiere.

Potrivit presei, bătăușul ar fi Serghei Piculschi, antrenorul renumitului luptător de arte marțiale mixte Conor McGregor.

Serghei Piculschi, originar din Albota de Sus, Taraclia, este antrenorul renumitului luptător de arte marțiale mixte, Conor McGregor, din 2007.

Un bebeluș de 45 grame a supraviețuit datorită fratelui său geamăn. Cum a fost posibil
Articolul anterior
Un adolescent moldovean, în vârstă de 12 ani, a devenit faimos în Spania
Articolul următor