Antreprenorul care a făcut cadou angajaţilor săi 400 de apartamente şi peste 1.000 de maşini

Savji Dholakia, este un miliardar indian, care a avut parte de o viață grea în copilărie, dar care a ajuns să gestioneze una dintre cele mai prospere afaceri în industria diamantelor, la nivel mondial. Un alt lucru pentru care a devenit cunoscut bărbatul este că a făcut cadou angajaţilor săi 400 de apartamente şi peste 1.000 de maşini, iar fiul său a lucrat ca muncitor, pentru că antreprenorul indian îşi dorea ca acesta să înveţe valoarea reală a banilor.

separator

De-a lungul timpului, miliardarul, fondator si proprietar al Hari Krishna Exports Pvt Limited, a făcut cadou 400 de apartamente şi 1.260 de maşini, pentru cei mai performanţi dintre angajaţii săi.

Acordarea acestor bonusuri a fost anunţată informal săptămâna trecută şi este legată de celebrarea a 50 de ani de activitate a companiei Hare Krishna Exports, pe care o controlează antreprenorul indian. Aceste cadouri au devenit deja o tradiţie în cadrul companiei. Dholakia a declarat că anul trecut a oferit cadou angajaţilor săi 491 de maşini şi 200 de apartamente.

Venind dintr-o umilă familie agrară din Saurashtra, în clasa a 4-a a renunțat la școală și s-a mutat la Surat. La vârsta de numai 13 ani s-a alăturat unchiului său într-o mică firmă de comercializare a diamantelor. În 1982, și-a început propria afacere cu sprijinul unchiului său, care ulterior s-a dovedit a deveni un succes cu ajutorul celor trei frati ai sai.

“Vreau ca angajații mei să dea 100%. Și, de aceea vreau să nu fie îngrijorați de satisfacerea necesităților de bază “, a spus Dholakia. “De două ori pe an, Savjikaka acordă membrilor familiei angajaților, în special pe părinții lor, o vacanță sponsorizată de 15 zile. În acest fel el încearcă să afle cum își tratează angajații săi familiile. În plus, organizăm, ocazional, întâlniri de familie, astfel încât să poată rămâne în contact cu familiile lor “, a declarat Naresh Mayani, managerul companiei pentru resurse umane, potrivit stirisinoutati.ro.

Ce tendințe de frumusețe urmau celebritățile în anul în care te-ai născut?
Articolul anterior
Sfatul specialistului: Include în meniul zilnic cât mai multe alimente verzi
Articolul următor
Alte articole interesante