Anumite alimente ar transforma un test Covid într-unul pozitiv. Adolescenții britanici au aflat trucul prin care pot scăpa de ore

Adolescenții britanici au descoperit o nouă metodă prin care pot scăpa de cursuri. Au nevoie doar de un test Covid rapid, de un pahar de suc de portocale și de „instrucțiuni” de pe TikTok.

Un nou trend apărut pe TikTok, platforma preferată de milioane de adolescenți din întreaga lume, face furori după ce s-a descoperit că anumite alimente pot transforma un test de Covid într-unul pozitiv, transmite Digi24.ro.

În ultimele zile, video-uri în care tinerii aplică diverse lichide pe testele rapide pentru a le face să fie pozitive au acumulat milioane de vizualizări pe TikTok.

S-a pornit de la sucul de portocale, iar pe parcurs, cu cât utilizatorii ofereau sugestii, s-a descoperit că ar funcționa chiar și cu ketchup, kiwi, oțet sau dezinfectant.

Fenomenul pare să fie legat de aciditatea pe care aceste băuturi și alimente o conțin. Astfel, cu cât un suc, de exemplu, este mai acidulat, cu atât mai sigur poți obține un test pozitiv de Covid-19.

Rezultatul a șocat pe toată lumea, în special pe unii elevi britanici care s-au folosit de noile informații pentru a scăpa de școală pentru două săptămâni, scrie i.news.co.uk.

În total, clipurile încărcate sub hashtag-ul #fakecovidtest au fost vizualizate de peste 6,5 milioane de ori.

Ea este noua Prima Doamnă a Israelului: E mamă a patru copii, muncește și merge singură la cumpărături
Articolul anterior
Tânărul din Cantemir, cautat de aproape două săptămâni, găsit în stare de putrefacție într-o pădure
Articolul următor
Alte articole interesante