Anunț de ultimă oră! Continuă lansările de rachete din Fâșia Gaza. Israel sistează toate cursele aeriene, înspre și din țară

În Israel, continuă lansările de rachete dinspre Fâșia Gaza. În acest context, din cauza atacurilor masive cu rachete asupra teritoriului israelian, inclusiv asupra aeroporturilor din Israel, din considerente de securitate, autoritățile israeliene au interzis toate zborurile către și din Israel până la 17 mai 2021, informează Ambasada Republicii Moldova în Israel.

Dacă vor interveni schimbări în operarea zborurilor, Ambasada va informa despre acest lucru neîntârziat.

Oficialii roagă cetățenii aflați în Israel să se adăpostească în locuri cu siguranță sporită, pe cât este posibil,

Ambasada recomandă abținerea de la aflarea în locuri publice, părăsirea domiciliului doar în cazuri stringente, utilizarea adăposturilor antirachetă în cazul reluării bombardamentelor.

Pentru mai multe detalii despre acțiunile ce trebuie întreprinse în cazul în care vă aflați într-o localitate asupra cărei sunt lansate rachete le găsiți aici: https://www.oref.org.il.

Respectați toate indicațiile autorităților competente israeliene, or sunt posibile și alte lansări de rachete. Pregătiți geanta cu actele și lucrurile strict necesare și țineți-o la îndemână.

Identificați din timp cele mai apropiate adăposturi antirachetă.

Puteți descărca aplicația ”Red Alert Israel” de notificare preventivă privind lansarea rachetelor, pentru deținătorii de Android: https://rb.gy/dttdhn sau https://bit.ly/3fh6szgși iOS: https://rb.gy/rrhxti.

Muncitorii străini pot apela pentru consultații la Centrul de Informații pentru Muncitorii Străini la numărul de telefon: 1-700-707-889.

Dacă vă confruntați cu probleme ieșite din comun, nu ezitați să contactați angajații Ambasadei la telefonul liniei fierbinte: 037770544.

Grecia, în stare de șoc. O mamă a fost omorâtă în faţa bebelușului său de 11 luni de către trei indivizi care le-au spart casa
Articolul anterior
Câte cazuri de Covid-19 au fost confirmate astăzi, 15 mai
Articolul următor
Alte articole interesante