Anunț important! Agenția Servicii Publice introduce noi termene de eliberare a actelor de identitate

Agenția Servicii Publice informează că, din 15 aprilie 2019, se sistează prestarea serviciului de eliberare a buletinului de identitate în termenele de 3 ore și 6 ore, iar a pașaportului în termenele de 3 ore, 6 ore și 10 zile calendaristice.

separator
În schimb, se implementează prestarea serviciilor de eliberare a buletinului de identitate și a pașaportului la data adresării solicitantului.

Eliberarea documentelor la data adresării va fi efectuată de către Serviciul eliberare a actelor de identitate Centru municipiul Chișinău (SEAI Centru), str. Alexandru cel Bun nr. 56. Cererile vor fi recepționate de luni până vineri în intervalul orar 800-1300 , iar înmânarea actelor se va efectua între orele 1630-1700.  În același timp, SEAI Centru va furniza servicii de eliberare a actelor de identitate în termen de 24 de ore și cinci zile calendaristice.

Atenționăm că, programul de lucru al oficiului este de luni până sâmbătă: 800 – 1700. În ziua de sâmbătă SEAI Centru va presta servicii numai în termenele de cinci zile lucrătoare, 15 și 30 de zile calendaristice.

De asemenea, în centrele multifuncționale din municipiul Chișinău, nr.1, 2, 3 și 4 vor fi prestate servicii de eliberare a actelor de identitate doar în termene de cinci zile lucrătoare, 15 și 30 de zile calendaristice.

Măsurile au fost luate  în scopul eficientizării proceselor de prestare a serviciilor de eliberare a actelor de identitate și de evidență a persoanelor. Informaţii suplimentare referitoare la eliberarea actelor de identitate, program de muncă, termene sau tarife, găsiți accesând pagina web oficială a Agenţiei www.asp.gov.md sau prin apel telefonic la numărul 14909.

Accident violent în Capitală: un troleibuz s-a ciocnit cu un microbuz. Doi adulți și un copil au fost răniți
Articolul anterior
Finalistele concursului Miss Rusia 2019, în rochii create de un designer moldovean! Iată cine este câștigătoarea
Articolul următor
Alte articole interesante