Anunț important! Au fost schimbate adresele secțiilor de votare din orașele Milano, Bologna, Parma și Verona

Adresele secțiilor de votare din orașele Milano, Bologna, Parma și Verona au fost schimbate. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Italia.

separator

În condițiile în care au fost impuse noi măsuri restrictive în Italia, moldovenii stabiliți în zonele cu risc sporit de securitate, care urmează să se deplaseze la secțiile de votare, au nevoie de un document care va permite accesul la secțiile de vot și poate fi descărcat pe site-ul interno.gov.it.

„Autocertificarea este documentul care va permite accesul la secțiile de vot din regiunile cu risc sporit de securitate sanitară. Nu uitați să o descărcați și să o aveți completată, indicând drept motiv de deplasare participarea la alegeri, această fiind unicul justificativ legal de circulație”, spun reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Italia.

În caz că la secțiile de votare se vor forma cozi, reprezentanții instituției îndeamnă să fie păstrată distanța de un metru, fără a împiedica circulația transportului și a persoanelor.

Secțiile de votare vor fi deschise între orele 07:00-21:00, ora Italiei.

sursa: www.tv8.md

Coronavirus: Alte 1.138 de persoane au fost externate astăzi
Articolul anterior
Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a fost testat pozitiv la Covid-19
Articolul următor