Anunț important pentru chișinăuieni! Cum va circula transportul public din capitală, luni, 16 martie

Primarul general al Chișinăului informează despre cum va circula transportul public din Capitală, începând cu ziua de mâine.

separator
Transportul public din Chișinău va circula mâine la capacitate maximă. O decizie în acest sens a fost luată de municipalitate și anunțată de primarul general Ion Ceban.

Potrivit lui, la linie va fi scos tot efectivul de autobuze și troleibuze de care dispune municipalitatea pentru ca „cetățenii să nu se îmbulzească atât în transport, cât și în stații, dar să păstreze distanța recomandată, de cel puțin un metru între persoane”, scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Totodată, edilul șef a dispus ca în autobuze și troleibuze să nu se depășească capacitatea de 60%. În microbuze se va interzice transportarea mai mult de 15 persoane.

De asemenea, șoferii și taxatorii vor purta măști și mănuși.

”Rugăm orice caz de necorespundere, să fie anunțată unitatea de transport, ruta și ora”, îndeamnă cetățenii, Ion Ceban.

Și poliția va monitoriza traficul din municipiu, iar cei care vor încălca regulile vor fi sancționați.

Despre cum va circula transportul public în Chișinău în următoarele zile se va decide la ședința Comisiei situațiilor excepționale, care va avea loc mâine la ora 16.30. De precizat, Primăria și marea majoritate a subdiviziunilor vor funcționa cu ușile închise, inclusiv subdiviziunile Direcției asistență socială, serviciile acesteia fiind orientate integral pentru asistența la domiciliu.

sursa: www.sputnik.md

Record dureros: 368 de decese într-o zi, în Italia, și 100 în Spania
Articolul anterior
Papa Francisc: ,,Vom iubi tot ce până acum ni se părea banal. Fiecare secundă ne va fi fără preț!”
Articolul următor
Alte articole interesante