Anunț pentru șoferi! Rovinieta nu mai este verificată la trecerea frontierei

De la începutul acestui an, angajații Poliției de Frontieră nu mai verifică vinieta la trecerea hotarului. Potrivit instituției, astfel a fost micșorat timpul de control al documentelor necesare la traversarea frontierei de stat.

separator

Polițiștii de Frontieră au pus în aplicare mai multe acțiuni care au menirea de a micșora timpul de trecere a hotarului Republicii Moldova.

Potrivit datelor prezentate de Poliția de Frontieră, în primele 10 zile ale anului în curs, o jumătate de milion de persoane au traversat hotarul Republicii Moldova. Polițiștii de frontieră se așteaptă la un flux mare de călători și în perioada imediat următoare, când moldovenii care muncesc peste hotare se vor întoarce la locurile lor de muncă după vacanța de iarnă.

În acest, context Poliția de Frontieră recomandă călătorilor să tranziteze toate punctele de trecere existente la graniță. Pentru aceasta s-a decis instalarea indicatoarelor rutiere de orientare și informare despre căile de acces spre unele puncte de trecere. Necesitatea instalării acestora a parvenit în rezultatul analizei situației din PTF comun ”Criva-Mamaliga”, unde se înregistrează deseori trafic intensiv, deși în apropiere sunt PTF Larga-Kelmențî și PTF Briceni-Rossoșani, care nu semnalează un flux majorat.

S-a mai decis să fie suplimentat numărul de funcții în PTF Leușeni. Ultimele date statistice arată că numărul de persoane care traversează frontiera prin PTF Leușeni este în creștere cu 5,5 la sută.

sursa: www.sputnik.md

Despre colesterolul ,,bun”: ce funcție importantă are și cum îi poți crește nivelul în sânge
Articolul anterior
Prima imagine cu Miranda Kerr însărcinată!
Articolul următor
Alte articole interesante