Apariție de senzație! Michelle Obama într-o pereche de cizme Balenciaga până la coapse, la un eveniment

Aflată în turneul de prezentare a cărții sale, „Becoming”, Michelle Obama a făcut furori într-o pereche de cizme Balenciaga până la coapse, în valoare de 4000 de dolari. Și rochia galbenă pentru care a optat este, o piesă vestimentară din colecția primăvară-vară 2019 Balenciaga, care încă nu este disponibilă pe piață.

separator

În timpul evenimentului, Obama a fost intervievată de vedeta serialului ”Sex and the City” Sarah Jessica Parker și a vorbt despre felul în care își alegea ținutele cât timp a fost Prima Doamnă a Statelor Unite. În timpul celor opt ani în care a stat la Casa Albă, aceasta a devenit o persoană extrem de influentă în modă. De multe ori, rochia purtată de ea în public devenea sold out în doar câteva ore.
”Știam că hainele mele sunt ca o declarație, așa că m-am hotărât să profit de acest lucru pentru a promova designeri tineri, la început de drum, care de obicei nu primesc atât de multă atenție. Este unul dintre motivele pentru care am ales să port o rochie „Jason Wu” la inaugurare!”

Cutremur în Italia, după erupția vulcanului Etna. Zeci de locuințe au fost distruse
Articolul anterior
Cum să alegi paharele de vin în funcție de culoare și aromă
Articolul următor
Alte articole interesante