Apartamente mai ieftine în Chișinău. Află cât costă un metru pătrat

Cel mai mult s-au ieftinit garsonierele din sectorul Telecentru. Acolo, un metru pătrat a costat în luna februarie 573 de euro, cu 50 de euro mai puţin decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. În Centrul Capitalei, preţul a scăzut cu şase euro, la fel și în sectorul Ciocana.

separator

Iar în sectorul Râşcani diferenţă a fost de cinci euro. Potrivit datelor oferite de agenţiile imobiliare, cele mai ieftine sunt apartamentele din sectorul Buiucani. Un metru pătrat a costat aici 555 de euro.În cazul apartamentelor cu două camere, în sectorul Telecentru, preţul unui metru pătrat a scăzut cu de euro faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi constituie acum 538 de euro. În Centru, scăderea este de şase euro. Iar în sectorul Ciocana preţul unui metru pătrat este de 545 de euro, cu şapte euro mai mic în comparaţie cu februarie 2017.

În sectoarele Râşcani şi Buiucani ieftinirea este de cinci euro. Experţii imobiliari spun că în acest an, piaţa imobiliară se va stabiliza pe fundalul creşterii volumului de transferuri bănești de peste hotarele țării.

Sursa

Medicamentele pe care nu trebuie să le administrezi când ești răcit
Articolul anterior
Contracepția după naștere
Articolul următor
Alte articole interesante