Apel la ajutor! Familia lui Marius, băiețelul cu arsură la esofag, are nevoie de o locuință

Marius împlinește în curând 5 ani. În urmă cu aproape doi ani, am relatat cazul acestui băiețel care la vârsta de 2 ani a băut dintr-o soluţie de rostopască (,,cistotel”) care i-a ars complet esofagul. Copilul a trecut prin multe suferințe, pentru că nu putea înghiţi, acesta a fost alimentat mai multe luni cu ajutorul unor tuburi introduse în stomac prin peretele abdominal. De aproape trei ani copilul face periodic dilatări la esofag. Marius provine dintr-o familie social-vulnerabilă.

separator

Cazul a devenit cunoscut publicului grație echipei Ask a Mom, care din momentul incidentului, a monotorizat starea copilului și condițiile de trai.

De doi ani, Marius trăiește într-un centru de plasament. Însă, micuțul mai are exact o lună ca să-și găsească loc de trai. Altfel, familia va rămâne în stradă.

Ask a Mom face apel la toți cetățenii. Dacă are cineva o casă (nu contează în ce stare e) prin raionul Cahul, care ar putea găzdui o mamă cu doi copii, și poate să dea o mână de ajutor, familia va fi foarte recunoscătoare.

Marius are de venit la IMC încă mulți ani înainte pentru dilatări și în Cahul are cu cine rămâne surioara lui, Valentina cât el e la spital. Pentru mai multe detalii, poți suna la numărul de telefon 069 939 897.

Mama și fratele Ducesei de Cambridge au venit să își vadă nepotul
Articolul anterior
Astăzi este Ziua Internaţională a Covrigilor!
Articolul următor
Alte articole interesante