Apple a lansat noul iPhone cu 5G. Tim Cook: „Este începutul unei noi ere”

Potrivit Apple, noul iPhone 12 este de 4 ori mai rezistent în cazul căzăturilor. Sunt patru modele cu preţuri de la 649 până la 1.399 de dolari, iar noul procesor este capabil să facă 11.000 de miliarde de operațiuni pe secundă.

Dacă eşti fan al gadgeturilor, cu siguranţă ziua lansării noului iPhone este una dintre preferatele tale. Apple a prezentat 4 noi telefoane cu preţuri de la 649 până la 1.399 de dolari. iPhone 12 are două camere pe spate. Un senzor principal f/1.6 cu distanță focală de 26mm. Al doilea senzor este ultra-wide cu câmp vizual. Telefonul vine cu Smart HDR 3, notează alephnews.ro.

iPhone 12 Pro cu 128GB spațiu de stocare pleacă de la 999 de dolari, în timp ce iPhone 12 Pro Max va costa 1.099 de dolari.

Precomenzile pentru iPhone 12 și 12 Pro încep pe 16 octombrie, iar telefonul va fi disponibil de pe 23 octombrie. În schimb, pentru iPhone 12 Mini și 12 Pro Max va mai trebui să aștepți până pe 13 noiembrie.

iPhone 12 Pro și 12 Pro Max vin cu scanner LiDAR care ajută iPhone-ul „să înțeleagă lumea din jurul lui”. Scanerul LiDAR ajută și la o focalizare rapidă atât pentru foto, cât și pentru video.

Apple ProRaw e pentru pasionații de fotografie. Ei vor putea putea să controleze toate detaliile în momentul în care fac o fotografie. Senzorul este mai mare ca niciodată ceea ce aduce îmbunătățiri cu 87% pentru fotografia în condiții slabe de lumină.

iPhone 12 Mini este cel ,, mai mic telefon cu 5G din lume”. Are un display de 5.4 inci.

Noul iPhone 12 va veni fără încărcător în cutie! Acest lucru este pentru a reduce deșeurile electrice! De asemenea, pentru prima dată iPhone-ul va veni cu un cablu USB Type-C către portul Lightning.

iPhone 12 vine cu un spate magnetic numit MagSafe. Este pentru a îmbunătăți încărcarea wireless, dar și pentru a atașa diferite accesorii precum un portofel. Încărcarea wireless ajunge până la 15W.

iPhone vine cu un Night Mode Time Lapse. Modul pentru noapte a fost extins pe toate camerele, inclusiv pe cea pentru selfie.

iPhone 12 are două camere pe spate. Un senzor principal f/1.6 cu distanță focală de 26mm. Al doilea senzor este ultra-wide cu câmp vizual. Telefonul vine cu Smart HDR 3.

Coronavirus: 19 morți, în 24 de ore
Articolul anterior
O tânără mamă a fost spulberată pe trotuar în timp ce mergea la serviciu. Să ajutăm împreună această familie!
Articolul următor
Alte articole interesante