Are Andreea Marin un nou iubit?

Noua cucerire a Andreei Marin ar fi Tuncay Ozturk, medic de profesie. Vedeta nici nu a negat idila cu turcul, nici nu a confirmat zvonul.

separator

„Nu doresc să vorbesc despre viața mea privată, vă rog să nu va supărați. Consider că este firesc ca la un moment dat viața să meargă mai departe, atât pentru mine, cât și pentru tatăl copilului meu. Însă nu simt nevoia să justific nimic din ce se întâmplă în viața mea intimă, dacă se întâmplă! E dreptul meu să fiu un om discret”, a declarat Andreea Marin.

61324261 61324262 61324263

Legislația națională cu privire la comerțul electronic a fost armonizată cu cea europeană

Parlamentul a votat în cea de-a doua lectură modificarea unor legi, în vederea ajustării cadrului legal aferent comerțului electronic (e-comerț) în conformitate cu bunele practici din Uniunea Europeană. Totodată, scopul actului normativ este eliminarea constrângerilor care pun în dificultate dezvoltarea e-comerțului în țara noastră, dar și o protecție mai mare a drepturilor consumatorilor.

Astfel, Legea privind comerțul electronic a fost modificată și redenumită în „Lege privind serviciile societății informaționale”. De asemenea, au fost actualizate Legea cu privire la comerțul interior, Legea cu privire la antreprenoriat și întreprinderi, Legea privind regimul metalelor prețioase si pietrelor prețioase, Legea privind protecția consumatorilor, Legea privind protecția datelor cu caracter personal și altele.

Urmare a modificărilor la Codul contravențional, consumatorii de servicii electronice vor beneficia de protecție sporită în cadrul comerțului online. De exemplu, unitățile fără suprafață comercială vor fi obligate să creeze locuri speciale pentru preschimbarea mărfurilor, fiind instituită răspunderea contravențională pentru lipsa spațiilor respective. Totodată, este prevăzută obligarea vânzătorilor online de produse alcoolice de a verifica vârsta cumpărătorului, inclusiv de către personalul responsabil de livrare.

Documentul a fost elaborat de Guvern și va fi succedat de alte inițiative pentru transformarea și modernizarea comerțului electronic în țara noastră. 

Legea va intra în vigoare în luna iulie a acestui an.

Un cetățean rus ar fi oferit 2.500 euro pentru două documente românești false

Un cetățean al Federației Ruse este documentat pentru uz de acte falsificate. Din spusele acestuia, ar fi scos din buzunar 2 500 EUR pentru procurarea falsurilor. Polițiștii de frontieră din PTF Sculeni au identificat străinul astăzi, 17 martie 2023, printre călătorii prezenți pe sensul de ieșire din țară.

vest

Astfel, pentru formalitățile de control la frontieră s-a apropiat cetățeanul Rusiei de 34 de ani, pasager la ruta „Bălți – Iași”. Tânărul a prezentat la control o carte de identitate românească, vizibil cu semne de falsificare. În baza celor depistate, polițiștii de frontieră au extins verificările, fiind depistat și un certificat de naștere, pretins a fi eliberat de către autoritățile române. La fel, documentul conținea indici de falsificare.

Din declarațiile străinului s-a aflat că le procurase contra sumei 2 500 EUR și le-a folosit cu scopul de a ajunge în Uniunea Europeană.  Asupra sa avea și un pașaport valabil, emis de autoritățile ruse.

Documentarea pe caz continuă de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale VEST, în vederea elucidării tuturor circumstanțelor. Documentele au fost ridicate, urmând a fi supuse expertizei.

Marina Tauber, invitată la Guvern pentru discuții în urma rezoluției votate la protest

Deputata partidului politic Șor, Marina Tauber, a fost chemată la Guvern, pentru a discuta despre rezoluția, adoptată în cadrul protestului din 12 martie curent, prin care se cere achitarea facturilor pentru lunile decembrie-februarie.

Anunțul a fost făcut de șeful Cabinetului prim-ministrului Dorin Recean, Serghei Diaconu.

Potrivit lui Diaconu, Tauber a refuzat invitația.

„Azi dimineață am avut o discuție telefonică directă cu Marina Tauber. Am invitat-o la Guvern să discutăm, din numele premierului, petiția depusă și anumite probleme de securitate legate de organizarea protestelor. Dna Tauber a refuzat invitația”, a scris Diaconu pe Facebook, potrivit www.stiri.md.

În ultima săptămână, mai multe drumuri din țară, inclusiv din Chișinău, au fost blocate minute în șir, în cadrul unor proteste organizate de simpatizanţii Partidului Șor, în frunte cu vicepreședinta formațiunii, Marina Tauber.

În așa mod, Partidul Șor și-a propus să convingă guvernarea să plătească facturile cetățenilor pentru perioada rece a anului.

Se nasc egali, dar aleg drumuri diferite în viaţă! Galerie foto impresionantă
Articolul anterior
Așa arată fiica lui Adam Sandler!
Articolul următor