Are doi soţi şi spune că este ,,fericită”. Ea este femeia căsătorită cu doi bărbaţi

Familia Shrout din America este cât se poate de departe de ideea de familie tradiţională. Și asta pentru că Alexia, Doug şi Jacob nu cred în ideea că avem un singur suflet pereche pe pământ.

Aceasta este şi ideea care a legat acest… menage a trois în mod oficial, scrie okmagazine.ro. Pentru că Alexia este căsătorită atât cu Doug, cât şi cu Jacob.

O familie cu o soţie şi doi soţi, iar ei susţin că sunt o familie… absolut normală. Cei trei locuiesc în Maumee, Ohio, acolo unde îşi cresc cei trei copii, sperând că vor trăi zilele în care poligamia să fie privită cu îngăduinţă şi în societatea occidentală. Pentru că Alexia, Doug şi Jacob spun că religia lor este cea care ar trebui să fie a întregii lumi: cea a iubirii libere. 

„Pentru noi este confortabilă această formulă”, spune unul dintre soţi, povestind degajat că toţi trei dorm în acelaşi pat şi că nu au nicio problemă cu faptul că practică poliandria de aproape zece ani şi îşi cresc copiii într-un astfel de mediu. Intervievaţi acum doi ani de către New York Post, copiii au vorbit şi ei liber despre asta. „Am trei părinţi şi m-am obişnuit cu ideea”, spune unul dintre copii. „Ştiu care este tatăl meu biologic dintre cei doi, dar şi celălalt tată îmi este foarte apropiat, aşa că nu îl pot privi ca pe un tată vitreg”.

„Mulţi mă întreabă: Deci celălalt bărbat ce îţi este ţie? Un fel de frate soţ sau cum? Nu chiar. El e pur şi simplu Doug”, povesteşte Jacob. „Deşi există un alt bărbat în această relaţie, eu nu am nicio dorinţă sexuală faţă de el. Sunt cât se poate de hetero. Îl iubesc mult pe Jacob, dar clar nu am nevoie să fac sex cu el pentru a-i arăta dragostea”, spune Doug. Deşi cei trei sunt împreună de mai multă vreme, ei şi-au unit destinele pe 16 iulie 2016, într-o ceremonie cu 100 de invitaţi. Iar uniunea a fost una spirituală, fără un certificat de căsătorie. „Noi nu ne considerăm un threesome sau un throuple, cum ne spun mulţi, adică nu cuplu, ci trei. Noi ne considerăm o familie”, spune Alexia.

„Majoritatea bărbaţilor, atunci când află că am doi soi, fac glume: Şi, îl vrei şi pe al treilea? Eu eram într-o relaţie deschisă cu Doug atunci când l-am întâlnit pe Jacob, care mi-a devenit cel mai bun prieten. După trei ani, eu şi Jacob am început să ne dăm seama că dezvoltasem şi alt gen de sentimente unul pentru altul, iar eu am ales să îi spun adevărul lui Doug. Şi el mi-a zis: ok, atâta vreme cât mă iubeşti la fel ca înainte, atunci hai să vedem dacă putem face asta să funcţioneze. Şi aşa am început să trăim în trei”. Iar formula a funcţionat. Ei au trei copii: pe Skyler, de 15 ani, pe Donovan de 12 ani şi pe micuţa Tegan, de doi ani jumate. Cei doi băieţi sunt ai lui Doug, dar familia nu a dezvăluit cine este tatăl fetiţei, însă Alexia, de profesie artist de body piercing, spune că Doug şi Jacob sunt cei mai buni taţi din lume.

Putin interzice protestele în spaţiul public

Putin a semnat o lege care interzice mitingurile în interiorul şi în jurul clădirilor guvernamentale, universităţilor, şcolilor, spitalelor, aeroporturilor şi porturilor, gărilor, pieţelor bisericilor şi instalaţiilor de susţinere a vieţii.

Buncărele secrete ale lui Vladimir Putin. Au fost construite în toată Rusia  și sunt legate de tuneluri lungi de zeci de kilometri | Digi24

Până în prezent, mitingurile au fost interzise doar în faţa reşedinţelor prezidenţiale, a tribunalelor, a serviciilor de urgenţă şi a Serviciului Federal de Penitenciare, transmite Mediafax.

Noua lege prevede, de asemenea, că fiecare regiune poate introduce în plus propriile interdicţii privind locurile de desfăşurare a mitingurilor, dacă acest lucru se datorează „datorită caracteristicilor istorice, culturale sau altor caracteristici obiective ale subiectului”. 

Mitropolitul de Cernăuți s-a refugiat în Republica Moldova, după ce serviciul de securitate al Ucrainei a desfășurat percheziții și l-a acuzat de relații cu Rusia

Mitropolitul de Cernăuți și Bucovina Meletie a fugit din Ucraina după percheziția efectuată de Serviciile de Securitate ale Ucrainei.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

În prezent, acesta se află în Republica Moldova. transmite presa din Ucraina.

Cunoscuta jurnalistă ucraineană Sofia Koshkina a atras atenția asupra unei postări pe pagina de Facebook „Episcopia de Ungheni și Nisporeni”.

Pe 1 decembrie, Mitropolitul Meletie și Arhiepiscopul de Ungheni și Nisporeni Petru au săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Alexandru Nevski din orașul Ungheni (Moldova).

Un moldovean de 20 de ani, cu o carieră de succes în lumea modei din Portugalia, a fost ucis în timp ce încerca să își ajute un prieten

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Moldova a murit după ce a fost înjunghiat. Nenorocirea s-a produs într-un oraș din Portugalia, într-o parcare în timp ce încerca să își ajute un prieten.

Presa locală scrie că totul s-a întâmplat duminică dimineață, la Setubal.

Moldoveanul a fost înjunghiat în timp ce își apăra un prieten, atacat de un grup de tineri. 

Acesta a fost transportat la spital, însă peste câteva ore s-a stins din viață.

Băiatul pe nume Tiago Danu este cunoscut în lumea modei. Acesta locuiește la Setubal unde își făcea și studiile.

sursa: www.unimedia.info

Avionul care a adus vaccinuri Sputnik s-ar fi întors în Rusia cu peste 300 de cutii cu vin
Articolul anterior
Caz grav la Bălți. Patru polițiști au fost striviți pe acostament de un șofer beat. Doi dintre ei sunt în stare critică
Articolul următor