Arhimandritul Mănăstirii Sfântul Prooroc Ilie s-a spânzurat

Arhimandritul Mănăstirii „Sfântul Prooroc Ilie” din satul Nicoreni, raionul Drochia, a fost găsit ieri, strangulat.

Informația a fost confirmată de către ofițera de presă, Ina Moscaliuc, transmite Unimedia.

Potrivit poliției, cazul a avut loc la data de 30.01.2021.

În extravelanul satului Nicoreni a fost depistat cadavrul strangulat al unui bărbat fără careva semne de moarte violentă.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost îndreptat spre expertiza medico-legală.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Despre acest caz a scris și deputata Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru. Pe pagina sa de Facebook, aceasta a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Mare năpastă s-a abătut asupra Mănăstirii „Sfântul Prooroc Ilie” din satul Nicoreni.

După ce în octombrie 2020 a plecat din lumea celor vii stareţul mănăstirii, Arhimandritul Rafail Bodiu, astăzi a fost găsit trupul neînsuflețit al arhimandritului Ilie (Lunic).

Un călugăr de o mare cumsecădenie, care de la vârsta de 18 ani și-a dedicat viața pentru slujirea lui Dumnezeu și mulți ani a fost și blagocinul mănăstirii.

Înțelept, răbdător, modest și săritor la nevoie: așa l-au cunoscut creștinii, așa îl vom ține minte mereu. Condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l ierte”, a scris deputata.

Un preot din Moscova a bătut o pensionară care vindea flori la câțiva metri distanță

Un pretins sjulitor al bisericii din Moscova a agresat o bătrână, ziua în amiaza mare. Bărbatul agresiv cerea de pomană lângă stația de metrou Marksistskaia, iar pensionara vindea flori la câțiva metri distanță. Presupusul preot a lovit-o pe femeie cu piciorul, în timp ce ținea o icoană în mâini.

Un preot din Moscova a agresat o pensionară: A lovit-o cu piciorul

Canalul Baza relatează că pensionara ar fi decis să-și comercializeze florile puțin mai aproape de locul în care cerșea preotul. Reieșind din imaginile surprinse, „concurentul” nu a apreciat inițiativa femeii, transmite realitatea.md.

Fără să lase icoana din mâini, bărbatul a lovit-o pe bătrână cu piciorul. Cu ochii în lacrimi, femeia a cerut ajutorul trecătorilor.

În cele din urmă, femeia s-a dovedit a fi mai bună la suflet decât preotul, refuzând să cheme ambulanța și poliția.

Mark Zuckerbeg a devenit tată a treia oară

Mark Zuckerbeg, cofondatorul Facebook, a devenit tată din nou. Soția lui, Priscilla, a născut o fetiță, care a primit numele Aurelia.

Fericire în familia lui Mark Zuckerberg: A devenit tată de fetiță

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerbeg. Ești o mică binecuvântare”, a scris acesta pe Facebook.

Mark Zuckerberg este un antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american care este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume.

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare.

A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard.

Ce spune taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă în Capitală

Taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă susține că fata nu a trecut regulamentar strada.

Totodată, ea susține că troleibuzul s-a oprit la trecerea de pietoni, iar după ce toate persoanele au traversat strada, troleibuzul a început să-și ia viteză, moment în care fetița a alergat înaintea mijlocului de transport pentru a traversa, însă nu a reușit și a ajuns sub roți.

Poliția are o altă versiune. Oamenii legii spun că fata traversa strada regulamentar, transmite protv.md, conform www.stiri.md.

Amintim că acest caz a avut loc în sectorul Ciocana al Capitalei. Copila lovită mortal avea 12 ani. Mai jos, video:

Un om de afaceri rus susține că el este proprietarul palatului despre care opoziția afirmă că este al lui Vladimir Putin
Articolul anterior
Regretatul jurnalist şi scriitor Efim Josanu, înmormântat în satul de baştină, Ciulucani, raionul Teleneşti
Articolul următor