Arsenie Todiraș este unul dintre membrii juriului la Festivalul ,,Cerbul de Aur 2018”

Moldovenii se vor face remarcați pe scena de la Festivalul ,,Cerbul de Aur” 2018. După ce am aflat că Festivalul îi aduce alături pe Ilinca Avram, prezentatoarea matinalului de la TVR Moldova şi Aurelian Temişan, cei doi prezentatori urmând să deschidă ediţia aniversară, aflăm că un alt artist moldovean, Arsenium, va face parte din juriu.

separator

Televiziunea Română l-a contactat pe Arsenium pentru a-i propune rolul de jurat în cadrul festivalului.

,,Arsenie Todiraş – Arsenium, cum îl ştiu fanii este un artist, compozitor şi producator muzical cu o carieră impresionantă. Fost membru al trupei O-Zone, Arsenium a urmat o carieră solo începând din 2005, lansând, în mai multe țări din Europa și Asia, piesele „Love Me… Love me”, „Rumadai”. În 2006 a reprezentat Republica Moldova la Eurovision cu piesa „Loca”, iar în 2014 a câştigat cel mai mare concurs din America Latină, Vina del Mar, la categoria Cel mai bun interpret internațional. Cea mai recentă piesă lansată in Europa de Arsenium se numeşte „Bon Ami””, scrie cerbuldeaur.ro.

„Sunt onorat să revin la Cerbul de Aur, de data aceasta nu ca invitat special în recital, ci în calitate de membru al juriului, o responsabilitate enormă, mai ales la ediţia aniversară a Festivalului. Mă cuprind emoţii frumoase când îmi amintesc momentul în care am urcat pentru prima dată pe scena Cerbului de Aur, cu trupa O-Zone, la început carierei muzicale, şi de ultimul concert, din septembrie 2005, tot pe scena Cerbului. Le urez tuturor concurenţilor succes şi ne vedem curind!”, a declarat Arsenie Todiraș.

Amintim că interpreta din Moldova Lidia Isac se numără printre concurenții la Festivalul Cerbul de Aur 2018.

Nicolae Botgros și Ion Paladi au fost desemnați Cetățeni de Onoare ai comunei Corlateni, din județul Botoșani
Articolul anterior
Un medic din Moldova s-a îmbolnăvit de rujeolă
Articolul următor
Alte articole interesante