Artista MakSim și-a organizat prima ședință foto, după ce a ieșit din comă

Artista din Rusia, MakSim, care și-a revenit din coronavirus după aproape două luni în comă, continuă să-și încânte fanii.

Astăzi, pe pagina sa de Instagram a apărut un scurt videoclip, care surprinde momentul primei ședințe foto după boală. MakSim luptă în continuare, chiar dacă a slăbit vizibil, ea cântărind acum doar 43 de kg.

În comentarii, abonații artistei s-au împărțit în două tabere: cineva a comentat că nu merită să șocheze publicul cu un corp atât de subțire, iar alții, dimpotrivă, au apreciat efortul artistei de a comunica cu publicul.

Pe 16 iunie, cântăreața MakSim a fost internată într-o clinică privată cu pneumonie bilaterală și suspecție de covid. Câteva zile mai târziu, stareaartistei a început să se deterioreze brusc și a fost indusă în comă artificială. Conform previziunilor medicilor, procesul de recuperare va fi destul de lung și poate dura cel puțin un an. În prezent, artista petrece mult timp alături de cei doi copii ai săi, practică exerciții fizice și plimbări în aer liber.

Complicațiile grave pe care Linda Evangelista le-a suferit după o procedură cosmetică. Mărturisirile vedetei: ,,Am fost brutal desfigurată”
Articolul anterior
Imagini noi de la căsătoria Gabriellei Damir și a lui Roman Burlaca
Articolul următor
Alte articole interesante